12. tammikuuta 2016

#4 Tämän hetken TOP3 varusteet

Moikka!
 
Nytten saatte postauksen kolmesta mun lempivarusteesta. Kyseessä on siis saappaat,kypärä ja turvaliivi. Kerron näistä kuvien kera ja "arvostelen". Hintoja en tiedä, enkä saappaiden ostopaikan nimeä muista. Sain ne kuitenkin mummolta synttärilaihjaksi, sen verran tiedän. Aloitetaan.
 
Kypärä:
Näistä varusteista uusin. Sain tämän synttärilahjaksi, mutta käytiin ostamassa 30.12 Agrimarketista, eli sain vähän myöhässä. Mutta kypärät on parempi ostaa kun pystyy sovittamaan että se varmasti sopii omaan päähän. Tässä kypärässä on siis blingiä, joka mielestäni tosi kiva lisä kypärän "ulkoasuun". Nyt kun kirjoitan niin olen käyttänyt kypärää vain yhden kerran. Ja teki aika hyvän vaikutuksen. Tottapuhuen laitoin vähän liian kireälle, tosiaan kypärässä on siis takana säätötsydemi. Kypärän merkki on jokin USG.
 
 
 
Turvaliivi:
Vanhin näitä kolmesta varusteesta, myöskin ostettu Agrimarketista. Ostettiin tämä aikalailla kesän lopussa, ennen kuin tunnit alkoi. Olen käyttänyt tätä liiviä PAJLON. Turvaliivi on Acavallon. Tää turvaliivi mahtuu tosi hyvin vaikkapa takin alle, eikä sitä sieltä huomaa miltei ollenkaan. Näitä liivejä on käsittääkseni kahta kokoa ja mulla on se lasten koko. Alkuun olkapäiden suoja kohdat tuntuivat vähän isoille, mutta nyt kun tuo liivi on mukautunut niin ei tunnu enään isolle.
 
 
Saappaat:
Sain nämä siis mummolta ja papalta synttärilahjaksi, joten en tiedä mistä nämä ovat. Muistaakseni mummo sanoi jotain, että tilasi jostain Ruutana nimiseltä paikkakunnalta. En kuitenkaan ole täysi varma. paketissa luki "mountain horse" eli nähtävästi nämä ovat MH:n saappaat. Näiden koko on 36, kyllä minulla on pieni jalka ja näissä on sisällä karva/teddy pehmuste. Ekan kerran kun näitiä käytin 30.12, niin polven sisäpinnan kohdalle housuihin jäi vähän mustaa jälkeä. Joka johtuu varmaankin siitä kun niihin on laitettu jokin päällys aine siellä liikkeessä, mutta se jälki lähti pesussa pois. Vaikuttavat ainenkin todella lämpimille ja yleisesti ottaen hyville.
 
 
 
 
 
En ole vielä noista varusteista hounoja puolia löytänyt, paitsi turvaliivissä saattaa joskus aueta toisen olkapään kiinnitys. Tosin se ei ole haitannut, koska on ollut takki päällä silloin kun se on auennut. Kuitenkaan se ei ole aiheuttanut suurempaa harmia.
 
-Titta,moikkamoi


2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti toi Acavallon liivi on ollut hyvä ja kevyt käyttää, mutta mites, onko toi sellainen malli, että siitä saa noi käden osuudet pois? En ole tälläistä Acavallolta nähnytkään.. :) -Siiri, Siirin blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu on ollut todella hyvä ja kevyt käyttää. Mun mallissa ei ainekaan omien tutkailujen perusteella saa noita olkapää suojia pois:)

      Poista