31. tammikuuta 2016

#9 Hevostapahtumat: Apassionata

Moikka!
Kuten ostsikosta voi päätellä nyt puhutaan apassionatasta. Perjantain tunnista kuitenkin ensin. Tunti meni hyvin, ratsuna toimi jälleen Peikko. Mentiin paljon ympyrällä ja ihan suoralla uralla siirtymisiä. Laukatkin onnistui suhteellisen kivasti. Äiti oli kyllä kuvaamassa, mutta en saa jostain syystä ladattua kuvia tunnista nyt tähän.
Jos nyt sitten apassionatasta. Päivällä noin kello 13.00 lähdimme hakemaan Iidaa ja sitten lähdimme kohti Helsinkiä. (tässä vaiheessa neroimmat voivat päätellä että olimme klo 18.00 näytöksessä) Ehkä noin puolessa välissä matkaa söimme Heinolassa. Ruokailusta löytyy snäppejä Iidan snäpistä: @nipsuuww

Kun pääsimme perille, niin menimme katsomoon 111, ja siinä sitten yksi järjestyksen valvoja ohjasi meidät paikoillemme. Meille oli myyty paikka numero kuusi, mutta siitä ei pystynyt istua, koska  se oli semmoisen verhon alla. Vähän ajan päästä meille sanottiin, että katsomo 118 ja siellä heti vasemmalla jokin tv-tasanne siellä on paikkoja. Alussa kun joku toinen järjestyksenvalvoja sanoi että: "varmaa menee tv-tasanteelle aineki viime näytöksessä tehtii niin." siinä vaiheessa alettii Iidan kanssa miettiä että missä se on. Noh se mies sitten sanoi että siellä taitaa olla hallin parhaat paikat.

Ne oli kyllä hyvät paikat. Vihdoin kun näytös alkoin, niin kuvasin jonkin verran kuvia ja videoa. Aloitin kuvaamalla "urheilu" asetuksella,mutta väliajan jälkeen melkein heti "p" asetukseen. Nyt saatte nähdä kuvia lisää.

 Kuten huomaatte alussa ei oikein onnistunut kuvat

Noni siinä oli parhaimmistoa kuviasta. 

-Titta,moimoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti