11. helmikuuta 2016

#10 Pyöreät kymmenen (kuvaton postaus)

Moiksu!
Tosissaa siis kymmenes postaus nytten. En ole taas vähänn aikann kirjoitellut koska, en pysty jostai syystä kirjautumaan koneelle ja isin koneella en pysty aina kirjoitella koska se on paljon työmatkoilla. Mutta nyt kuitenkin sain värkättyä aikaa kirjoittamiseen. minulla on huomenna englannin sanakoe ja matikan koe. 

On kyllä hankala liikkua tällä hetkellä ulkona kun siellä on niin liukasta, mutta onneksi tänään ei ollut kovin pahassa kunnossa nuo jalkakäytävät koulumatkalla. Meidän piha on kyllä ihan toinen tarina.

Perjantaina minulla oli siis ratsastus ja se meni noh ihan kivasti. Menin siis SERALLA. Pienellä pullealla shettiksellä, vähän epäilytti maneesiin kävellessä että mitähän tästäkin tulee. Alku tunti meni aika kivasti. Tehtiin niin että kulman jälkeen kokorata leikkaa linjalla pohkeenväistöä keskilinjalle asti ja siitä sitten loppu pätkä suoraan kohti päätyä. Taas samalla tavalla. Sitten alettiin ravi verryttely ja tein siinä sen mokan kun oli pieni poni ja tuntui että se menee älyttömän kovaa ja otin sitten puolipidätettä. Siihen se homma sitten kaatui. Muut jakautuivat kahdelle pääty-ympyrälle, mutta minä jatkoin suoraan että saan Seran liikkmaan. Muutamien pukkien kautta se meni tosi kivasti ja laukkasinkin vielä. Oli kyllä aika kunigas olo sen jälkeen, nimittäin Seran kun saa menemään noin hyvin, en ole mennyt sillä pitkään pitkään aikaan.

Huomenna menen taas tallille. Jos saisin kuvaajan olisi kiva kirjoitella kuvien kera. Haluaisitteko tänne jossain vaiheessa jotain videoa? Kunhan vain pääsisin tonne koneelle ensin kirjautumaan, nimittäin eihän tässä isin työ koneessa ole videonmuokkaus ohjelmaa. Vielä yksi kysymys: Mitä mieltä olisitte tälläisestä ajatuksesta tekisin kerran viikkoon (ainekin) hevosaiheisen postauksen ja mahdollisesti vielä joskus jonkun muun postauksen. Kun käyn vain kerran viikossa siellä ratsastamassa niin muuten tulisi niin vähän postauksia.


-Titta,moimoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti